Lehetőség

2018.04.10. 18:00

Kellene egy jó állás? Összegyűjtöttük a legfrissebb zalai ajánlatokat!

Jobb munkát, normálisabb főnököt vagy több fizetést szeretne? Nézze meg oldalunkon a zalai állásajánlatokat!

zaol.hu

Fotó: illusztráció

Minőségellenőrt keresnek fémipari területre egy zalai cégénél. Ha versenyképes fizetésre vagy hosszú távú munkalehetőségre vágysz itt a helyed! Az állás betöltéséhez középfokú műszaki végzettség, számítógépes ismeret is szükséges. Igény esetén a cég szállást is biztosít. Felkeltette az érdeklődésed? Tudj meg többet!

Pénztáros – hitelügyintéző munkatársat keres az egyik legnagyobb elektronikai áruház Zalaegerszegre. A munkakörben főleg a pénztárgép kezelése, a vásárlók magas színvonalú kiszolgálása, a hitelértékesítés és a banki adminisztrációs felület kezelése lesz a feladatod. Az érettségi bizonyítvány és a kereskedelmi tapasztalat kötelező!

Azonnali munkakezdéssel, autószerelőt és karosszéria lakatost keres a ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Zalaegerszegre és Nagykanizsára. Nyolc órás munkaidőben, a bérezés megegyezés szerint lesz. A szakirányú végzettség, az „E” kategóriás vezetői engedély és a GKI kártya elvárás. Tudj meg többet az állásról!

Ha kíváncsi vagy milyen álláslehetőségek akadnak még a megyében, kattints ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában