Fürdőbeli élmények

2018.03.24. 12:00

A lenti gyógyfürdő sok programmal ünnepli a 40. évfordulóját

Csúszdák, élményelemek, gyógyvíz és gyógyászati szolgáltatások is várják a látogatókat a zalai fürdővárosokban.

Korosa Titanilla

A lenti fürdőkomplexum a család minden tagja számára kínál kikapcsolódást Fotó: Lenti Fürdő

Zala megye bőséges kínálatot nyújt a fürdőzés és a wellness szerelmeseinek, hiszen több település – Hévíz, Zalakaros, Kehidakustány, Zalaegerszeg, Lenti – gyógy- és termálfürdői egész éven át számos szolgáltatással állnak a vendégek rendelkezésére.

- Idén ünnepli a lenti gyógyfürdő 40. születésnapját – mondta el Kutfej Attila ügyvezető igazgató. – Ez alkalomból is számos programot tervezünk, köztük szórakoztató programokat, zenés fellépéseket, sportanimációt, sportvetélkedőket, játékokat felnőtteknek és gyerekeknek, valamint több különleges attrakcióval is készülünk.

A lenti fürdőkomplexum a család minden tagja számára kínál kikapcsolódást Fotó: Lenti Fürdő

Kutfej Attila arról is beszámolt, hogy tavasszal speciális programajánlattal keresik meg az iskolákat, amely akár osztálykirándulások szervezésére is ösztönözhet.

Mint elmondta, a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szolgáltatásaival nyisson a családok felé. Az új élményfürdő világában a fiatalokat csúszdás élménymedence várja, a kicsik számára külön pancsolót is kialakítottak. Emellett egy melegvizes élménymedence, benne masszázs élményelemekkel – mint például masszázságyak, buzgárok, nyakzuhany – nyújtanak pihenést, felüdülést. A jakuzzival, a szülők számára pedig a szaunavilágban szauna szeánszokkal és különleges szaunafeltöltésekkel válhat teljessé a wellness élmény. A Lenti Termálfürdő megkapta a családbarát fürdő védjegyet, valamint a 4 csillagos minősítést is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában