Rendezvény

2018.02.20. 08:00

Keszthelyen is megemlékeztek az ápolók napjáról

A Balaton Színház Simándy-termében tartotta tegnap ápolók napi megemlékező ünnepségét a keszthelyi kórház.

Magyar Hajnalka

A kitüntetettek dr. Kvarda Attila (balról) és Ruzsics Ferenc társaságában

A rendezvényen dr. Kvarda Attila főigazgató köszöntőjét követően Ruzsics Ferenc polgármester mondott beszédet, majd Lukácsné Turbéki Beáta ápolási igazgató méltatta az ünnep jelentőségét.

A hagyományos kitüntetések átadása következett ezután. A Keszthelyi Kórház részéről Gaál Lászlóné, Pordán Hajnalka, Szigetiné Hegedüs Ildikó és Szalai Zsófia részesült elismerésben, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Zala Megyei Területi Szervezete pedig Tarpál Györgyné, Bakacsi Jánosné és Nagy Lászlóné munkáját jutalmazta. A Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete Orbán Csilla, Humpók Lajosné, Gécseg Erzsébet  és Kovács Andrea teljesítményét ismerte el.

Az ápolók napi összejövetel zárásaként A kézmosás fontosságáról című színdarabot láthatták az egybegyűltek a Manna Kulturális Egyesület előadásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában