Hóhelyzet

2018.02.27. 14:11

Folyamatosan tisztítják a havas útszakaszokat Keszthelyen

Havas és száraz útszakaszok váltakoznak Keszthelyen – ez a helyzet kedden kora délután.

Keszey Ágnes

A hóeltakarításért és síkosságmentesítésért felelős Gazdasági Ellátó Szervezet hétfőn este 10 óra óta folyamatosan dolgozik: akkor megkezdték az alásózást, s azóta folyamatosan járják a város útjait. Sarkadi Szilvia, a szervezet kommunikációs munkatársa érdeklődésünkre elmondta: a Tapolcai út egyes részei voltak havasak a hófúvás miatt, de a hóréteg nem vastagodott meg, mert körülbelül másfél óránként tisztították az utat.

 

- Folyamatosan mentünk egész éjjel. A Sétálóutcát éjfélre tisztítottuk meg és alásóztuk, majd öt órakor ismét. Reggel hat órakor indultunk ki a buszmegállókhoz és a szabadvezetésű járdákhoz – ezeken most is dolgozunk. Reményeink szerint 4-5 óra felé eláll a hó és akkor feketednek az utak. – mondta el Sarkadi Szilvia. A GESZ munkatársainak tapasztalatai szerint – attól függetlenül, hogy a folyamatos hóesés miatt egyes útszakaszok havasak –jó tempóban lehet közlekedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában