Mol-partnerkártya

2017.12.14. 08:00

Megyekártyával olcsóbban tankolhat!

Megyekártya-programunkban az idén több jelentős változás történt. Frissült az elfogadóhelyi adatbázisunk, a nyár óta a kiadónál nagyobb létszámmal és intenzitással gyűjtjük előfizetőinknek az elfogadóhelyeket. Decembertől pedig hűséges olvasóink Mol-partnerkártyát is igényelhetnek, amellyel olcsóbban tankolhatnak.

Zalai Hírlap

mol

Érdemes tehát folyamatosan figyelni a megyekartya.hu oldal új elfogadóhely feltöltéseit. Mi a lényege a Megyekártya-programnak? Kiadónk megyekártyát ad minden, legalább egyéves előfizetéssel rendelkező hűséges olvasónknak. Nekik nem kell külön jelezni a programban való részvételi szándékukat, ők automatikusan kézhez kapják a megyekártyát, amellyel kedvezményes vásárlási lehetőségekhez és szolgáltatásokhoz juthatnak a programban részt vevő partnereknél.

A Megyekártya-program célja, hogy elismerje és honorálja régóta elkötelezett előfizetőink és partnereink hűségét, illetve egy olyan kedvezményrendszer létrehozása, ahol a megyei napilap olvasóinak kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk úgy, hogy közben erősítjük a megyei vállalkozásokat. Napjainkban már közel kétezer elfogadóhely várja négy megyében (Zala, Vas, Veszprém, Fejér) és akár országszerte érvényes kedvezményekkel a megyekártya-birtokosokat.

Partnereinknek köszönhetően nyílt napok, családi élményhétvégék, kedvezményes vásárlónapok, kuponakciók és még sok más előny várja a megyekártyásokat egész évben. A nyáron elkezdődtek a Megyekártyás nap elnevezésű akcióink, amelyek nagy sikert arattak előfizetőink körében, így továbbra is tematikus hónapokban gondolkodva folytatjuk programunkat.

A célunk az, hogy újabb előfizetői előnnyel örvendeztessük meg hűséges olvasóinkat, ezért megjelenik a Mol-partnerkártya is. Mi nem fogyunk ki a lehetőségekből, önök se fogyjanak ki a benzinből! A Mol töltőállomásain biztosan megtalálják az igényeiknek és autójuknak leginkább megfelelő üzemanyagot. Ráadásul most a Mol-partnerkártya használatával literenként hatforintos kedvezménnyel tankolhatnak üzemanyagot, és még a Multipont-akciókat is igénybe vehetik. Nem kell mást tenniük, mint előfizetésük mellé Mol-partnerkártyát igényelni.

A kártyát a Zalai Hírlap azon olvasói kérhetik, akik legalább egy éve előfizetők, vagy van egyéves hűségnyilatkozatuk. A kártyaigényléshez szükséges előfizetői szám alapján megvizsgáljuk, hogy ki jogosult a Mol-partnerkártyára. Az előfizetői számhoz tartozó személy nevével igényelhető a kártya, egy előfizetői számhoz csak egy kártya tartozhat.

Hogyan igényelhető a Mol-partnerkártya? Csak online, a megyekartya.hu oldal igénylés menüpontjában, egyszerű lépésekkel, a Mol-partnerkártya igénylése meglévő előfizetés mellé lehetőséget választva, az adatok megadásával és az adatvédelmi, részvételi szabályzat elfogadásával. Szükség van valós e-mail címre, telefonszámra és az előfizetői számra is. A kártyát 45 napon belül postán vehetik át az igénylők.

Elindult tehát a megyekartya.hu oldal, mely nemcsak a Megyekártya-program kommunikációjának ad a jövőben színvonalas keretet, de a Mol-partnerkártya megjelenésével egy újabb kedvezménykártyával bővíti kiadónk a napilap előfizetéséhez nyújtott előnyeinek körét. A Mol-partnerkártyát csak a belföldi Mol benzinkutakon fogadják el, a megyekártyát pedig a megyekartya.hu honlap megyekártya menüjében feltüntetett elfogadóhelyeken. A megyekártya és a Mol-partnerkártya elfogadóhelyei között nincs átfedés! Kapcsoljon ön is feljebb egy fokozattal, és használja ki a lehetőségeket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában