Ülés

2017.11.24. 15:17

Bérleti díjakról és helyi adóról szólt az önkormányzati ülés Zalalövőn

Több, a helyi lakosságot közvetlenül is érintő témakörben kell döntést hozniuk a képviselőtestület tagjainak az önkormányzat keddi, november havi soros ülésén.

Gyuricza Ferenc

Budapest, 2016. január 3. Megújított húszezer forintos bankjegyek. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2014 és 2018 között folyamatosan újítja meg a jelenlegi bankjegysorozat címleteit. A 10 000 forintos után a második elem a megújított 20 000 forintos bankjegy, amelyet 2015. december 14-tõl hozott forgalomba a bank. A régi húszezres bankjegyek 2016 végéig használhatók fel a készpénzforgalomban. MTVA/Bizományosi: Faluldi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Fotó: Faluldi Imre

Napirendre kerül többek közt az élelmezési nyersanyagnorma új mértékének megállapítása, módosítják a kommunális adóról szóló rendeletet, továbbá az önkormányzati bérlakások és egyéb ingatlanok jövőbeni díjáról is döntenek. Az önkormányzati hivatal tetőtéri tanácskozótermében 17 órakor kezdődő ülésen az önkormányzat jövő évi költségvetési koncepcióját, valamint a hivatalban végzett munkát is megtárgyalják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában