Politika

2017.09.18. 15:00

Vigh László a frakcióülés fontosabb témáiról

ZALAEGERSZEG A Fidesz választókerületi ülésén ismertette a minap Vigh László választókerületi elnök, országgyűlési képviselő a kormánypárti frakció háromnapos velencei találkozóján elhangzott fontosabb információkat.

Zalai Hírlap

A választási felkészülésről Vigh László tájékoztatóján elmondta: nagyon fontos, hogy mindazok a fejlesztések és eredmények, amelyek Zalaegerszegen megvalósultak, meg is maradjanak, és hogy a folyamatban lévő nagy projekteket is befejezhessék. Ehhez pedig arra van szükség, hogy a tavaszi parlamenti választáson megmozgassák a helyi választópolgárokat, azaz a jelenlegi vezetéssel szimpatizálók közül minél többen elmenjenek szavazni. Vigh László hozzátette: a frakcióülésen Orbán Viktor miniszterelnök arról biztosította a képviselőket, hogy az igazán nagy fejlesztések még csak ezután indulnak országszerte.

– A ciklusban elért eredmények, például a minimálbér-emelés, a foglalkoztatás növekedése vagy a munkahelyvédelmi akcióterv mind a kormányzat sikerességét jelzik. Szervezetileg pedig, úgy látom, rendben vagyunk, ezért egy esetleges vereségért csak magunkat okolhatnánk – hangsúlyozta a képviselő. Egyebek közt elhangzott, hogy országosan a választás tétje az, megmarad-e a déli határt védő kerítés, amelynek meglétét egy felmérés szerint a lakosság 82 százaléka támogatja. Két tábor van Európában, a bevándorláspárti és a biztonságpárti, mi utóbbihoz tartozunk, utalt a miniszterelnöki értékelésre Vigh László, aki az új nemzeti konzultációban történő aktív részvétel jelentőségére is felhívta a figyelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában