Hozzászólás

2017.09.16. 09:28

Facebook komment miatt emeltek vádat egy férfi ellen

A meggondolatlan kommentelő egy zárt Facebook csoportban szólt be a zalai rendőröknek, ami miatt hamar feljelentették.

letenyemedia.hu

A férfi még május 25-én utazott autóval Zalaegerszegen a Kaszaházi úton, amikor észre vette, hogy egy M forgalmi rendszámú, Audi A3-as személyautóban két rendőrnő tartózkodik. Egyikük a közlekedő járműveket fényképezte, ami nem tetszett a terheltnek.

Az említett Audiban a Zala Megye Rendőr-főkapitányság rendőrei végezték munkájukat, akik rendszámfelismerő technikával szűrték ki a körözött autókat.

„A terhelt 20 óra 02 perckor és 20 óra 36 perckor az egyik közösségi oldal zárt csoportjában – a csoport egyik felhasználójának azon közlésére, mely szerint ”az M rendszámú fekete Audi most állt ki a Platán sori szokott helyre” – a következő hozzászólást tette közzé: „és milyen jogon fényképezget a két rendőrk... civil autóból”, „azt is kis kézi fényképezővel csak tudnám milyen jogon? valami baja van állítsa meg az embert, de nem undorító gerinctelen patkány módon a kocsiból fényképezget a két k....” – írja a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata.

A két sértett még aznap feljelentést tett, becsületsértés vétsége miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában