Teljes útzár - három autó ütközött

2018.07.27. 15:38

Súlyos balesetet szenvedett egy négytagú család Nagykanizsán a 7-es és a Hevesi Sándor kereszteződésnél -Frissítve

Újabb baleset történt Nagykanizsán a 7-es főút érintett szakaszát lezárták.

Benedek Bálint

Fotó: Gergely Szabolcs

Egy kisteherautó és egy személygépkocsi karambolozott Nagykanizsán, a 7-es főút és a Hevesi Sándor utca kereszteződésénél.

A helyszínre nagy erőkkel vonultak a mentők: mentőhelikopter mellett három esetkocsi is kiment, a tűzoltók is folyamatosan dolgoznak.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint három autó ütközött össze. Az egyik autóban egy család utazott, két felnőtt és két gyermek. Mindenki megsérült, a szülők súlyos, míg a gyerekek könnyű sérüléssel kerültek kórházba. A helyszínelés idejére, mely két órán keresztül is eltarthat a 7-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, kerülni a környező utcákban tudnak a közlekedők.

Fotó: Gergely Szilárd

Egy kisteherautó és egy személygépkocsi karambolozott Nagykanizsán, a 7-es főút és a Hevesi Sándor utca kereszteződésénél. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járművéből, majd átadták őt a mentőknek. A 7-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Tudtuk meg a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóüságtól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!