Baleset

2017.10.21. 08:30

Ketten haltak meg az autóban a muravidéki autópályán

Két áldozatot követelő, halálos közlekedési balesetnek volt részese, valamint az elsődleges, helyszíni vizsgálatok szerint részben okozója is Szlovéniában egy magyar állampolgár.

Gyuricza Ferenc

Fotó: illusztráció

A baleset a muravidéki autópályán, a dragotinci fizetőkapunál történt a minap. A tragikus eseményről a szlovén rendőrség adott tájékoztatást.

Eszerint a baleset a hajnali órákban, ködös időben, rossz látási körülmények között történt. Az elsődleges vizsgálati eredmények szerint a kapunál egy magyar rendszámú tehergépkocsi vezetője rossz sávba sorolt be, majd onnan próbált visszatolatni.

A tolató teherautót a rossz látási viszonyok miatt a mögötte haladó személyautó litván sofőrje későn észlelte, így járműve elejével a kamion bal hátsó részének csapódott. Az ütközés következtében a Ford típusú személyautó jobb első, illetve jobb hátsó ülésén utazó román-ukrán kettős állampolgárságú, a biztonsági övet nem használó 28 és 39 éves személyek a helyszínen életüket vesztették. A személyautó vezetője – aki a szonda jelzése szerint ittas volt – könnyű sérüléseket szenvedett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában