Tragédia!

2018.04.13. 21:35

Két halálos áldozat: Karambol történt Letenyén (frissítve)

Két gépkocsi ütközött össze Letenyén, a 7-es főút 227-es kilométerszelvényénél, a Bajcsy-Zsilinszky utcai szakaszon.

Benedek Bálint, ZMKI

Fotó: Szakony Attila/ Zalai Hírlap

Friss információk a helyszínről:

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Szabados Gábor sajtóreferense a helyszínen elmondta: április 13-án 20.30 óra körül a 7-es fő út illetve a Bajcsy-Zsilinszky utca 30. szám előtti szakaszon történt a tragédia. Egy Suzuki és egy Audi típusú személyautó ütközött.

Az elsődleges információk szerint a Suzuki a Pozsonyi utcába balra szeretett volna bekanyarodni, miközben a Letenye belváros irányából, szemből érkező Audi nekiütközött. A balesetben a Suzuki vezetője és annak utasa helyszínen életét veszítette.

Egy 62 éves hölgy illetve egy 68 éves férfi az áldozatok. A másik kocsiban két ember könnyebben sérült.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya szakértők bevonásával vizsgálja majd az eset körülményeit.

Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

22,10

Meghaltak a letenyei Bajcsy-Zsilinszky utcai baleset beszorult sérültjei. Mint arról korábban hírt adtunk, két gépkocsi ütközött össze Letenyén, a 7-es főút 227-es kilométerszelvényénél, a Bajcsy-Zsilinszky utcai szakaszon. Az egyik autó két utasa beszorult, egyiküket a mentők emelték ki, a másik sérültet a nagykanizsai hivatásos és a letenyei önkéntes tűzoltók szabadították ki feszítővágóval. A mentők mindkét ember újraélesztését megkezdték, a sérültek azonban nem élték túl a balesetet. A másik kocsi két utasa könnyebb sérüléseket szenvedett. (KATVÉD)

A Suzuki felismerhetetlenségig összeroncsolódott, úgy tudjuk ennek az utasai haltak meg a szerencsétlenségben. Mivel a baleset Letenye belterületén történt, néhány nézelődő összeverődött és némán figyelik az eseményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában