Baleset

2018.08.29. 07:21

Hármas karambol történt Hahótnál, az egyik sérült életveszélyben van – Frissítve

Súlyos közlekedési baleset történt szerda reggel Hahót és Fakospuszta közt. A hármas karambol egyik sérültje életveszélyes állapotban van.

Szabó Zsófia

Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megkeresésünkre közölte: egy teherautó haladt a megyeszékhely felől Nagykanizsa irányába. A jármű oldalának ütközött – ezidáig ismeretlen okok miatt – egy Opel személyautó. A teherautó sofőrje járművét az út jobb oldala felé kormányozta, azonban a pótkocsija az útpadkán kisodródott. Mindez pedig nekicsapódott egy arra jövő Volkswagennek.

Fotók: Gergely Szilárd

A balesetben mindhárom autó utasa megsérült. A teherautó és a Volkswagen sofőrje könnyebb sérülést szenvedtek. Az Opel sofőrjét viszont, életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopter szállította a szombathelyi kórházba. A sérült 42 éves nagykanizsai férfi továbbra is életveszélyes állapotban van.

Fotók: Gergely Szilárd

A helyszínen jelenleg is teljes útzár volt érvényben, amit délben oldottak fel. Immár zavartalan a forgalom a 74-es főút érintett szakaszán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában