Tragédia

2018.07.03. 14:20

Halálos baleset történt Keszthelyen – Frissítve!

Kedden kora délután két személygépkocsi ütközött össze frontálisan a főút és a Rezi út kereszteződésénél. A balesetben hárman sérültek meg, közülük egy személy a helyszínen életét vesztette.

Keszey Ágnes

A 71-es főúton Gyenesdiás felé tartott egy Citroën személyautó sofőrje, aki eddig még tisztázatlan okok miatt áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan nekiütközött egy Daewoo típusú autónak.

- A baleset következtében a Daewo egyik utasa, egy 85 éves, amerikai állampolgárságú férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Mindkét autó sofőrje súlyosan megsérült. A Daewoban utazott egy 14 és egy 16 éves fiatal is, őket kórházba vitték és vizsgálják, hogy milyen sérülésük van – mondta el lapunknak Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen. A rendőrség teljes útlezárás mellett helyszínel, a forgalom várhatóan fél hat körül indulhat meg a főúton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában