Keresi a rendőrség

2018.02.07. 16:34

Eltűnt egy 48 éves nő Pókaszepetkről!

A hajnali órákban távozott otthonából, azóta nem látták.

Police.hu

Fotó: police.hu

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást indított Siposné Farkas Gabriella eltűnése miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 48 éves pókaszepetki nő 2018. február 7-én a hajnali órákban otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett eddigi rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

A képen látható nő 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna hosszú hajú, barna szemű és szemüveges. Eltűnésekor rózsaszín csíkos fekete színű melegítő nadrágot, világosbarna orkán kabátot viselt.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Siposné Farkas Gabriellát felismeri és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett, a nap 24 órájában tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!