tragédia

2019.06.25. 08:43

Autóbalesetben életét vesztette Zalaegerszeg fiatal kórházlelkésze

Megerősített információk szerint a Zala Megyei Szent Rafael Kórház 35 éves kórházlelkésze hunyt el a hétfői súlyos autóbalesetben.

zaol.hu

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Takács András atya hunyt el a hétfői, Zalaegerszeg közelében történt halálos balesetben. Szülővárosában, " target="_blank" rel="nofollow noopener">Szentgotthárdon kedden reggel 8 órakor az ő emlékére szólaltak meg a harangok.

A baleset körülményeiről

Egy Suzuki típusú személyautó karambolozott egy Mazda típusú gépkocsival hétfő este 19 óra 13 perckor. A Suzuki sofőrje a helyszínen meghalt:

https://www.zaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/frontalis-karambol-tortent-zalalovonel-ket-embert-feszitovagoval-szabaditottak-ki-3129317/

Emlékezzünk

A Zalai Hírlap számos alkalommal tett említést az atya tevékenységéről. Összegyűjtöttünk ezekből néhányat a tiszteletére:

Megértés és empátia – Takács András megemlékezést tartott a betegek világnapján.

Többek között megáldotta a pózvai Pszicho Rehabilitációs Parkot, a hozzá tartozó terápiás rózsakertet, valamint a Zala Megyei Szent Rafael Kórház felújított szárnyát is.

Nyugodjon békében!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában