Az IPA hagyományos rendezvényét

2024.07.06. 19:53

Családi nap és vízi verseny jó hangulatban és izgalmakban a Gébárti Tóstrandon

A Nemzetközi Rendőr Szervezet (IPA) Zala Vármegyei Egyesülete a zalaegerszegi Gébárti Tóstrandon szombaton rendezte meg családi napját, illetve a Kovács Tibor vízi emlékversenyt a szervezet egykori alelnökének tiszteletére. A hét csapat kenukkal, kajakokkal és SUP-pal, amelyen állva kell evezni, szállt vízre, egymással versengve.

Antal Lívia

A kacsagyűjtő szlalomozás rajtja az IPA által szervezett Kovács Tibor vízi emlékversenyen

Fotó: Antal Lívia

A Gébárti Tóstrandon már több mint tíz éve tartják a családi napot és vízi versenyt, amit öt éve már vízi emlékverseny is, mondta el érdeklődésünkre Kisházi Gábor, az IPA Zala Vármegyei Egyesületének elnöke. A hét csapatból két csapat a zalaegerszegi Ganz-technikum rendészeti tanulóiból állt össze. Ottjártunkkor épp a kacsagyűjtő versenyszámot indították el. Különböző színű bóják között kellett szlalomozni az előírt sorrendben. Kötélhúzás kenuval, gyorsasági verseny és meglepetésfeladat is várta a négyfős csapatokat.

Munkatársak és barátok töltötték együtt az időt a Gébárti Tóstrandon tartott családi napon
Fotó: Antal Lívia

Az IPA Zala Vármegyei Egyesülete több családi programot szervez egy évben. Zalaegerszeg önkormányzata által biztosított gébárti tóstrandi nagy népszerűségnek örvend a szervezet és baráti körének tagjai körében. Érhető módon, hiszen a vízpart mellett ez egy igazi nyári kikapcsolódás a munkatársak, a családok és a baráti társaságok számára. Ezúttal is főztek, hogy meg tudják vendégelni a csapatokat, és a győztesek jutalmazásáról sem feledkeztek meg.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában