Az erotikus képek elkészítésében is segített

2023.06.01. 16:30

Szobát adott a prostitúcióhoz, pénzbüntetésre ítélték

Az egerszegi törvényszék közlése szerint a kanizsai járásbíróságon csütörtökön tartott előkészítő ülésen jogerős ítélettel marasztalták el azt a nőt, aki szobát biztosított ismerősének prostitúcióhoz.

Arany Gábor

Illusztráció

Forrás: pixabay.com

A most elmarasztalt nő 2022 áprilisában megállapodott a korlátozottan cselekvőképes hölgy ismerősével abban, hogy az utóbbi hosszabb időre hozzá költözik és szexuális tartalmú hirdetések feladásával, illetve prostitúcióval keres pénzt. Ehhez lakóháza egyik szobáját átengedte és segített erotikus fotókat készíteni a hirdetésekhez.  A képeket feltöltötték az internetre, a hirdetésre több férfi is jelentkezett, azonban a szexuális szolgáltatást senki sem vette igénybe. A kudarc után pár nappal a nő távozott a házból.
A Nagykanizsai Járásbíróság a történteket elismerő, a bűnösségét beismerő és a tárgyaláshoz való jogáról lemondó vádlottat - épület vagy egyéb hely rendelkezésére bocsátásával elkövetett - prostitúció elősegítésének bűntettében marasztalta el, és 200 ezer forint pénzbüntetésre ítélte jogerősen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában