Baleset

2023.05.17. 09:50

Nem adtak neki elsőbbséget, súlyosan megsérült

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, valamint egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Zaol.hu

Forrás: Rendőrség

Egy 50 éves nagytarcsai férfi közlekedett 2023. május 16-án 11 óra 40 perc körül személyautóval Zalaegerszegen a Malom utcában, a Belső elkerülő utca felé. A sofőr a kereszteződéshez érve az „Állj! Elsőbbségadás kötelező" jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező személyautónak, és összeütköztek. A balesetben a védett úton közlekedő jármű vezetője, egy 55 éves férfi súlyosan megsérült.

Forrás: Rendőrség

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták! Továbbá az útra felfestett záróvonal, valamint közlekedési tábla tiltó jelzése ellenére ne kezdjenek előzésbe!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában