Nem viselte jól a szakítást

2023.02.08. 17:33

Tört-zúzott a csalódott férfi

Szakítás után részegen próbált meg békülni párjával a középkorú férfi, elutasításban volt része, mérgében milliós kárt okozott.

Arany Gábor

Fotó: Shutterstock

A történekről hamarosan a bíróság dönt, mert nemrég vádat emeltek a magáról megfeledkezett 48 éves udvarló ellen, aki 2022. augusztus 6-án öt óra tájt találkozott volt barátnőjével Nagykanizsán, egy Hevesi utcai parkolóban. A férfi gyalog érkezett, míg a nő Hyundai i30 típusú személygépkocsijával. Az ittas állapotban lévő férfi a kapcsolatuk helyreállítását szerette volna megbeszélni volt párjával, aki azonban mások előtt nem akarta a magánéleti dolgaikat az utcán megtárgyalni. Ezért kérte a férfit, hogy menjen el, mert részeg, és nem beszél vele ebben az állapotában. Az elutasítástól a férfi indulatba jött, szidalmazni kezdte a nőt, aki visszaült az autójába, mire a férfi lerúgta a kocsi bal oldali visszapillantó tükrét, amitől megsérült az autó fényezése is. Ezután folytatta a kiabálást, szitkozódást, majd a közeli ABC-hez lépett, és berúgta a kirakat biztonsági üvegét. A továbbiaknak az vetett véget, hogy a közelben lévők kihívták a rendőröket, akik elfogták a dühöngő férfit. A kirakatban 792 ezer, az autóban 417 ezer forint kár keletkezett, utóbbit a nyomozás során a férfi megtérítette volt barátnőjének.

A főügyészségi sajtószóvivő, dr. Pirger Csaba  közlése szerint a Nagykanizsai Járási Ügyészség rongálás miatt emelt vádat a magáról megfeledkezett férfi ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában