Frissen Zalából

2023.01.10. 20:55

Terrorizálta a szüleit az alkoholista, zalaegerszegi férfi

Terrorizálta a szüleit az alkoholista férfi, nemrég kapcsolati erőszak miatt emeltek vádat ellen.

Arany Gábor

Képünk illusztráció!

Fotó: Shutterstock

A megyei főügyészségi sajtószóvivő, dr. Pirger Csaba által ismertetett történet főszereplője, egy 1978-ban született zalaegerszegi férfi a Nemzetőr utcai lakásban együtt élve idős szüleivel rendszeresen keveredett velük hangos vitába, amiben közrejátszott alkoholizmusa. A vádirat megfogalmazása szerint 2021. november 4-től, de már azt megelőzően is, hetente több alkalommal sértegette, szidalmazta, trágár szavakkal illette az idős embereket. Ha ittas volt, a lakásban rombolt, a szüleivel szemben erőszakosan lépett fel, főleg annak érdekében, hogy az innivalóját megtartsa, és attól sem riadt vissza, hogy bántalmazza őket. Mindezt 2022-ben, egészen októberig rendszeresen folytatta.

A férfi az emberi méltóságot súlyosan sértő, megalázó és erőszakos magatartást tanúsított szüleivel szemben, hosszú ideje félelemben tartotta őket, mindennapi nyugalmukat és egészségüket súlyosan sértette, veszélyeztette. 

A történtekre tekintettel a Zalaegerszegi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak miatt emelt vádat a szüleit bántalmazó férfi ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában