Családi tragédia

2023.01.10. 10:34

Holtan találtak egy házaspárt Kistolmácson, megszólalt a polgármester (frissítve, videó)

Holtan találtak egy házaspárt, a haláluk körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Zaol.hu

Ebben a házban találták holtan a házaspárt Kistolmácson

Fotó: Szakony Attila

Frissítve 12.45: A nő az önkormányzatnál dolgozott mint falugondnok, a polgármester szerint jól végezte munkáját, a férjet nyugodt természetű embernek ismerte. Nem látta rajtuk, hogy családi gondjaik lennének. Az egész települést megrendítette a házaspár halála. Családon belüli bántalmazás? Öngyilkosság? Egyenlőre csak találgatások vannak. Az esettel kapcsolatban videóban is megszólalt a polgármester szerkesztőségünknek.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2023. január 9-én az esti órákban holtan találtak egy házaspárt Kistolmácson.

A zalai rendőrök azonnal a helyszínre mentek és megkezdték a helyszíni és halottszemlét. A kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 47 éves nő halálát idegenkezűség okozta, míg az 53 éves férfi önkezűleg vetett véget életének.

Az eset körülményeit a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja, írja a police.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában