A rendőrök őrizetbe vették

2022.12.19. 09:55

Jogosítvány nélkül, ittasan okozott balesetet a zalaegerszegi férfi

Egy 34 éves helyi férfi közlekedett egy rendszám nélküli személyautóval 2022. december 16-án 12 óra 23 perc körül Zalaegerszegen, a Kisfaludy Sándor utcában.

police.hu

Forrás: police.hu

Az Ady Endre utcai kereszteződéshez érve – a kihelyezett Állj! Elsőbbségadás kötelező! jelzőtábla ellenére – nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező járműnek, és összeütköztek. A balesetben személyi sérülés nem történt, az okozó az adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A rendőrök rövid időn belül intézkedés alá vonták a balesetet okozó sofőrt és megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá felmerült a gyanú, hogy ittasan ült a volán mögé, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter igazolt. A járművezetőt további mintavétel céljából előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették. A férfi ellen az ittas vezetés miatt bűntetőeljárás indult – közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!