Az elhunyt feltehetően felnőtt férfi

2022.12.01. 08:58

Ismeretlen holttestet találtak a csapi hegyen, a zalai rendőrök a lakosság segítségét kérik

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 20030-169/37/2022.rk. számon közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt.

police.hu

Forrás: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. november 20-án 19 óra 53 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Csapi külterületén egy zártkerti ingatlanban ismeretlen személyazonosságú holttestet találtak. Az elhunytnál azonosítására alkalmas iratok nem voltak – közölte a police.hu.

Az elhunyt feltehetően felnőtt férfi, a halál beálltának időpontja a megtalálást megelőző 1-3 évben valószínűsíthető.

Az ismeretlen személy ruházata: kék-sárga színű melegítőfelső, farmerkabát, kék színű pulóver, bordó színű hosszú ujjú pulóver, fehér színű hosszú ujjú pulóver.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás, vagy a fényképen látható ruhaneműk alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, hívja a Nagykanizsai Rendőrkapitányságot a 06-93-321-190-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában