Balesetek, elfogások

2022.11.25. 21:00

Zala megyei rendőrségi összesítő

Az elmúlt 24 órában történt.

Police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 25 éves borsfai férfi közlekedett 2022. november 24-én 7 óra körül egy tehergépjárművel a 6836-os számú mellékúton, Becsehely irányából Tótszentmárton felé. A 4-es kilométerszelvényhez érve későn észlelte az előtte forgalmi okból megálló, majd balra kanyarodni szándékozó 50 éves becsehelyi nő által vezetett személyautót, és nekiütközött. A balesetben a személygépkocsit vezető nő megsérült.

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, közülük egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök kettő személyt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt - olvasható a police.hu oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában