Lezárt ügy

2022.11.12. 16:13

Vezetői engedély nélkül, ittasan okozott balesetet a 15 éves fiatal

A zalaegerszegi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 15 éves fiatallal szemben, aki vezetői engedély nélkül, ittasan okozott balesetet Szentpéterúron.

police.hu

Forrás: Illusztráció / Pexels

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 15 éves szentpéterúri fiúval szemben – közölte a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a fiatalkorú egy hatósági jelzés nélküli, hazai nyilvántartásban nem szereplő személygépkocsival közlekedett 2021. december 15-én 19 óra körül Szentpéterúr lakott területén, amikor kanyarodása során egy lakóépület falának ütközött. Az egyenruhások alkoholszondát alkalmaztak a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőrrel szemben, ami pozitív értéket jelzett, ezért őt elfogták és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!