Baleset

2022.10.09. 08:12

Szabálytalanul előzött, majd ráhúzta a kormányt haragosára Zalaegerszegen

Az elkövető szándékosan nekiütközött a járműnek, amiben egy haragosa utazott. A zalaegerszegi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Zaol

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai szerint egy 28 éves alsónemesapátiban élő férfi közlekedett személyautóval 2021. december 16-án 20 óra 55 perc körül Zalaegerszegen, a Balatoni úton egy bevásárlóközpont parkolójában, amikor észrevette, hogy az előtte haladó személygépkocsiban egy korábbi haragosa utasként foglal helyet. Az elkövető a jármű megállítása céljából szabálytalan előzésbe kezdett, majd szándékosan neki kormányozta az autóját a másik gépkocsinak. A balesetben személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

A rendőrök a 28 éves férfi ellen közúti veszélyeztetés bűntett, valamint rongálás vétség elkövetése miatt folytattak büntetőeljárást. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek. Írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában