A tulajdonos tudta nélkül vitte el az autót

2022.10.11. 09:30

Lopott autóval, jogosítvány nélkül, ittasan fogtak el a rendőrök egy 17 éves fiatalt Nagykanizsán

A tulajdonost a rendőrök még éjszaka értesítették arról, hogy a járművével Nagykanizsán közlekedett négy személy.

police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök 2022. október 10-én 1 óra 15 perckor Nagykanizsán, a Király utcában igazoltattak egy 17 éves keszthelyi fiatalembert és három utasát, akik személyautóval közlekedtek. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint az általa vezetett jármű nem az ő tulajdona. A járőrök alkoholszondát is alkalmaztak a vezetővel szemben, amely pozitív értéket mutatott.

A négy személyt előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatásukat követően kiderült, hogy a nyitott autót a benne lévő kulccsal együtt Keszthelyről, egy ház udvaráról a tulajdonos tudta nélkül vitték el.

A nyomozók a 17 éves sofőrt jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában