Az elmúlt 24 órában történt

2022.09.30. 08:52

Elsodorta a szabályosan közlekedő gyalogost az autós Hévízen

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 41 éves veszprémi nő személygépkocsival közlekedett 2022. szeptember 29-én 15 óra 20 perc körül Hévízen, az Erzsébet királyné utcában, amikor a Széchenyi utcába történő kanyarodása során figyelmetlensége miatt elsodorta a gyalogos-átkelőhelyen szabályosan közlekedő gyalogost. A baleset következtében a 79 éves nő könnyebben megsérült, a járműben nem keletkezett anyagi kár.

A szolgálatban lévő állomány az elmúlt 24 órában négy főt fogott el, akik közül egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök négy főt állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!