Karambol

2022.09.22. 07:21

Újra járható az M7-es autópálya zalai szakasza (frissítve)

Két személygépjármű és egy tehergépkocsi ütközött össze a Budapest felé vezető oldalon.

Gyuricza Ferenc

Fotó: Szakony Attila

Információink szerint a magyar főváros felé tartó, traileren személyautót vontató román rendszámú Volkswagen típusú kisbusznak 5 óra 10 perckor egyelőre tisztázatlan okból ütközött neki hátulról egy szintén román rendszámú személygépkocsi. A kisbusz vezetője az ütközés következtében elvesztette uralmát járműve felett, ezért nekicsapódott az út menti korlátnak, majd a két pályatestet elválasztó zöld sávban, oldalára borulva állt meg. Az általa vontatott személygépkocsi elszabadult, így lezuhant a trailerről. A balesetet szenvedett járműveknek egy negyedik személyautó is nekihajtott.

Úgy tudjuk, a balesetben egy személy sérült könnyebben, őt a mentők a helyszínen ellátták. Az M7 autópálya érintett szakaszát a helyszínelés és a műszaki mentés miatt rövid időre le kellett zárni, a Zala Megyei Rendőrfőkapitányság tájékoztatója szerint a forgalmat ezen időszak alatt a 74-es számú főút kereszteződésénél a 7-es számú főútvonalra terelték, s csak a nagykanizsai keleti csomópontnál volt lehetséges visszatérni. A baleset során keletkezett kár jelentős, akár 25-30 millió forint értékű is lehet.

Fotós: Szakony Attila
Fotós: Szakony Attila
Fotós: Szakony Attila
Fotós: Szakony Attila
Fotós: Szakony Attila
Fotós: Szakony Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában