Köszönet

2022.08.19. 13:30

Zalai tűzoltó kapott miniszteri elismerést

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székházában is köszöntötték azokat, akik miniszteri elismerésben részesültek állami ünnepünk alkalmából. Augusztus 20., az államalapítás és Szent István király ünnepe egyúttal arra is alkalmat ad, hogy azoknak mondjanak köszönetet, akik a legtöbbet tették és teszik az emberek biztonságáért.

Zaol

Forrás: illusztráció/ Fehér Márk

A katasztrófavédelem ünnepségén azokat szólították ki, akik nemcsak a közelmúlt gyorsan változó kihívásaira reagáltak kiválóan, hanem egész eddigi életük és munkájuk jó példa volt arra, mit jelent elhivatottan egy közösségért dolgozni.

rdélyi Krisztián tűzoltó dandártábornok megköszönte munkájukat és gratulált azoknak, akik magas szintű állami elismerésben részesültek. A tábornok úgy fogalmazott, hogy mindig kellenek a jó és kihívást jelentő célok, ám azok meghatározásához és eléréséhez nélkülözhetetlenek a jó példával szolgáló, segíteni tudó és akaró, elhivatott társak. Szavai szerint az egyéni teljesítmények hátterében mindig csapatmunka áll, de legalább ennyire fontos az egyének egészsége, biztonsága ­– zárta köszöntőjét a tábornok.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Szabó Zoltán tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Pacsai Katasztrófavédelmi Őrs szerparancsnokának.  Írja a katasztrofavedelem.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában