2369 SMS, 3073 hívás

2022.08.04. 12:00

Zaklatta volt párját a nagykanizsai férfi, vádat emeltek ellene

Szakítás után volt párját és annak kollégáját is zaklatta a középkorú férfi, a történtek miatt nemrég emeltek vádat ellene.

Arany Gábor

Forrás: Illusztráció / Pexels

Forrás: Illusztráció / Pexels

A 43 éves, büntetlen előéletű, nagykanizsai férfi és élettársa 2021 augusztusában szakítottak, amit a férfi nem tudott elfogadni, ezért a kapcsolatuk helyreállítása érdekében rendszeresen kereste volt párját telefonon és személyesen. A férfi 2022. január 1. és március 7. között 2369 SMS-t küldött a nő mobiltelefonjára, ezen kívül 3073 alkalommal fel is hívta. Mindezek mellett rendszeresen megjelent a volt párja lakásánál, és ittas állapotban többször trágár szavakkal szidalmazta is. A nő emiatt komolyan tartott volt párjától, és félt már kimozdulni a lakásából is. A fenyegetettsége miatt a nőt egyik kollégája többször hazavitte gépkocsijával munka után. Erről tudomást szerzett az elhagyott férfi, ezért 2022 februárjától kezdődően féltékenységében már fenyegetni kezdte volt párja munkatársát is. A férfit személyesen és üzenetekben is többször megfenyegette, hogy megveri, megöli. Ennél is többre ragadtatta magát a féltékeny férfi 2022. április 21-én este. Ekkor is hazavitte a nőt a kollégája, aki utána a gépkocsival a lakásához hajtott, ahol a parkolóban már várta őt a féltékeny férfi, futva indult az autó felé, kiabált, és megöléssel fenyegette meg vélt vetélytársát, aki jobbnak látta elhajtani, majd pedig rendőri segítséget kért, feljelentést tett, ahogy egyébként a nő is.

A megyei főügyészség helyettes sajtószóvivője, dr. Jánky Judit közlése szerint a férfi ellen a Nagykanizsai Járási Ügyészség zaklatás miatt emelt vádat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában