Három hónap alatt hetvenszer hívta

2022.08.16. 16:00

Zaklatta volt élettársát a nagykanizsai férfi

Három hónap alatt hetvenszer hívta fel volt élettársát és 24 sms-t is küldött neki; mindezt a nő tiltakozása ellenére, zaklatásért emeltek vádat a férfi ellen.

Arany Gábor

Illusztráció/Shutterstock

A 1964-ben született nagykanizsai férfi 2020 márciusában kezdődött élettársi kapcsolatát partnere 2021. augusztus 1-jén megszakította. A férfi elköltözött az asszony lakásából, miután a közösen vásárolt ingóságokat egymás között elosztották. Néhány hét elteltével azonban a férfi anyagi követelésekkel állt elő, és ezek teljesítése érdekében telefonhívásokkal, emailben és Viber-üzenetekben rendszeresen kereste volt párját. A férfi 2022. január 1. és március 22. között 70 alkalommal hívta fel a nőt a mobiltelefonján az akarata ellenére, illetve a részére 24 sms-t küldött. A vádirat megfogalmazása szerint ezen magatartásával önkényesen beavatkozott az asszony mindennapi életvitelébe.

Nagykanizsai Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt emelt vádat, közölte a megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában