Testi sértés

2022.08.02. 08:47

Megtámadta a zalaegerszegi hajléktalanszálló dolgozóját a magáról megfeledkezett férfi, vádat emeltek ellene

A megyei főügyészség helyettes sajtószóvivője, dr. Jánky Judit tájékoztatása szerint a büntetőeljárásához vezető konfliktus 2021. március 4-én délután fél öt körül történt a zalaegerszegi hajléktalanszállón.

Arany Gábor

Forrás: Illusztráció / Pexels

Itt egy 48 éves férfi szóváltásba került az egyik ott lakó nővel, aki tartva az esetleges bántalmazástól rögtön segítséget kért a hajléktalanszálló szakmai vezetőjétől, akinek irodájába követte a feldühödött férfi. Indulata nem csillapodott, szidalmazni kezdte a vezetőt is, majd amikor együtt kijöttek az irodából, a folyosón a férfi kézzel többször az arcán és a felső testén megütötte a intézmény vezetőjét. Ő a kezeivel védekezett, hátrálva kitért az ütések elől, majd nekiesett a mögötte lévő szekrénynek. Támadója ekkor abbahagyta a bántalmazást, amivel 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozott áldozatának.

A férfi ellen a Zalaegerszegi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!