Az elmúlt 24 órában történt

2022.08.21. 07:45

Megcsúszott és az árokban kötött ki egy autó a 74-es főúton

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő könnyű sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Ahogy arról már korábban röviden beszámoltunk, egy 27 éves zalaegerszegi nő közlekedett egy személygépkocsival 2022. augusztus 20-án a 74-es számú főúton Nagykanizsa felé. Amikor a 14-es kilométerszelvényhez ért, egy balra ívelő útkanyarulatból kiérve megcsúszott, és az útpadkán letért, majd vízelvezető árok oldalának csapódott, amely járművét megdobta. A baleset következtében a gépjárművezető megsérült; őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba is vitték.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány az elmúlt 24 órában hat személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök 13 főt állítottak elő, közülük 6 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – közölte a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!