Összefoglaló

2022.08.08. 08:15

Letért autójával az útról Magyarszerdahely közelében

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

ZH

Forrás: police.hu

Egy 36 éves nagykanizsai nő közlekedett egy személyautóval 2022. augusztus 7-én 20 óra körül a 7528-as számú mellékúton, Magyarszerdahely irányából Újnéppuszta felé. A 2-es kilométerszelvényhez érve egy balra ívelő útkanyarulatban letért az útpadkára, ahonnan visszakormányozta járművét, majd végül pedig a menetiránya szerinti bal oldali útpadkán keresztül egy fás-bokros területen érte el a nyugalmi helyzetét. A balesetben a sofőr könnyebben megsérült.

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány öt főt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének értek tetten. A zalai rendőrök öt főt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt. Írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában