Ittas vezetés

2022.08.29. 09:09

Ittasan vezetett jogosítvány nélkül, pár perccel később testvérét is elfogták

A keszthelyi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Zaol

Forrás: Illusztráció / Fehér Márk

Az egyenruhások 2022. augusztus 27-én 17 óra 30 perc körül Keszthelyen a Lovassy Sándor utca és a Malom utca kereszteződésénél intézkedés alá vontak egy személygépjárművel közlekedő 32 éves pölöskefői férfit. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott, majd megállapították, hogy a Zalaegerszegi Törvényszék a férfit eltiltotta a járművezetéstől.

Pár perccel később, testvérét, egy 35 éves szintén pölöskefői férfit is megállítottak kollégáink, aki egy személygépkocsival közlekedett ugyanott, majd ellenőrzése során kiderült, hogy ő is el van tiltva a járművezetéstől.

A rendőrök a testvéreket járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt, valamint a 32 éves férfit még járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt is gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételüket követően kezdeményezték bíróság elé állításukat is. Írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában