Alkohol

2022.08.15. 21:00

Garázdaság lett a vége az italozásnak Vonyarcvashegyen

Egy 36 éves ukrán nő, aki üdülni érkezett hazánkba, augusztus 4-én hajnalban a vonyarcvashegyi Magyar Tenger diszkóban szórakozott élettársával. Sokat ittak. A nő a biztonsági szolgálatot provokálni kezdte azzal, hogy a parkoló kivezető útját elállta, így akadályozva meg a vendégeket és az alkalmazottakat a távozásban.

ZH

Hiába szólították fel, hogy álljon odébb, ettől ingerült lett, pofonnal válaszolt a kérésre. A kezében lévő borosüveg tartalmát ráöntötte, a borosüveggel nyaktájékon ütötte, majd kiabálva leköpte azt a személyt, aki jobb belátásra akarta bírni. Egy férfi közbelépett, de a nő őt is megtámadta, a borosüveggel rácsapott a tarkójára. A férfi kiütötte az üveget a kezéből, mire a részeg nő megkarmolta és a ruhájába kapaszkodott, rángatta mindaddig, amíg a közelben tartózkodók le nem választották a férfiról. A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba közlése szerint mindhárom esetben garázdaság miatt emeltek vádat az illetékes ügyészségek, s a pusztamagyaródi férfinak a rongálásért is felelnie kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában