Látta az esetet?

2022.07.15. 13:16

Súlyos sérülést okozott, majd elhagyta a helyszínt az ismeretlen férfi, a rendőrség keresi

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság a 20010/1097/2022. bűnügyi számon indított eljárást egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt.

police.hu

Forrás: Illusztráció / Fehér Márk

Egy ismeretlen férfi közlekedett egy ismeretlen típusú kerékpárral 2022. július 8-án 10 óra körül Zalaegerszegen, a Kazinczy tér 9. számnál található járdára felfestett kerékpársávon. Amikor egy buszmegállóhoz ért, az ott várakozó személyek közül hirtelen elé lépett egy ismeretlen személy, majd a biciklis elesett és közben fellökött egy ott várakozó férfit.

Ezt követően a kerékpáros és az elé lépő személy a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elmentek. A balesetben a buszmegállóban várakozó férfi súlyosan megsérült.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-92-311-150-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában