Bűnügy

2022.07.01. 19:00

Az idős férfi folyamatosan zaklatta volt élettársát

Idős, csalódott szerelmes fenyegetőzése miatt indult büntetőeljárás, amiben nemrég született vádirat.

AG

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba tájékoztatása szerint az 1943- ban született balatonfüredi férfi 2021 februárjától tartott fenn élettársi kapcsolatot, ami augusztus végén megszakadt. A férfi ebbe nem tudott beletörődni, és volt kedvese tiltakozása ellenére december elejéig rendszeresen megpróbált vele kapcsolatba kerülni. Többször megjelent az asszony hévízi munkahelyén, illetve a közelből figyelte őt, telefonon is rendszeresen kereste az asszonyt, aki két hét után letiltotta a férfi hívószámát, de ő még november elején is próbálkozott a hívásokkal. Ennél azonban többre is ragadtatta magát az idős férfi, mert október 14-én délelőtt megjelent az asszony munkahelyénél, és megfenyegette a nőt, ha nem megy vissza hozzá, megöli. Egy hónappal később, november 11-én déltájt újra megfenyegette, ekkor kezével fegyvert imitálva mutatott a nőre, mintha lövést adna le rá. Mindezek az asszonyban félelmet keltettek; a vádirat megfogalmazása szerint rendszeres háborgató jellegű magatartásával a magánéletébe, mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozott a volt élettárs. A férfi ellen a keszthelyi járási ügyészség zaklatás bűntette miatt emelt vádat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában