A kerékpáros megsérült

2022.06.11. 09:16

Kerékpáros ütközött személygépjárművel Zalaegerszegen

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Forrás: Illusztráció / Fehér Márk

Egy 41 éves zalaegerszegi férfi közlekedett 2022. június 10-én 20 órakor egy kerékpárral Zalaegerszegen az Átalszegett utcán, az Erdész utca irányából a Napsugár utca felé. Haladása során egy lejtős útszakaszhoz érve elvesztette uralmát a járműve felett, és az út szélén egy parkoló személygépkocsi jobb oldalának ütközött, majd elesett. A balesetben a kerékpáros megsérült.  

A szolgálatban lévő állomány három főt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján.

A zalai rendőrök három főt állítottak elő, közülük egy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt. Írja a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában