3 óra alatt

2022.06.17. 08:54

Három körözött férfit fogtak a keszthelyi rendőrök

A Keszthelyi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. június 16-án 12 órakor Cserszegtomaj Fenyves utcában igazoltattak egy 29 éves keszthelyi férfit, majd megállapították, hogy vele szemben kapitányságuk körözést bocsátott ki, mert a rá kiszabott 60 ezer forint pénzbírságot nem fizette meg. Ezt követően előállították, majd a férfi rendezte a tartozását.

Forrás: Illusztráció / Fehér Márk

Délután, 14 óra 45 perckor Keszthelyen a Külső-Zsidi úton ellenőriztek egy 47 éves sármelléki férfit, majd szintén megállapították, hogy kapitányságuk körözését rendelte el, mivel a rá kiszabott 90 ezer forint pénzbírságot nem fizette meg. Őt is előállították, majd ezt követően be is fizette a büntetését.

Nemsokkal később, 15 órakor az egyenruhások Kisgörbő Kis utcában igazoltattak egy 44 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfit kapitányságuk körözi, mivel a rá kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg. Ezt követően a férfit előállították, majd a Vas-megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában