Az eset még decemberben történt

2022.06.15. 08:33

Három autó ütközött össze Zalacsánynál, négyen sérültek meg

A keszthelyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 46 éves zalaegerszegi nő közlekedett 2021. december 19-én 17 óra 10 perckor a 76-os számú főúton egy személygépkocsival Zalaegerszeg irányából. Amikor a 30-as kilométerszelvénynél, Zalacsánynál egy jobbra ívelő útkanyarulathoz ért, áttért a szemközti forgalmi sávba majd onnét jobbra manőverezése során a bal oldali forgalmi sáv közepén a járműve elejével nekiütközött a neki szemből érkező, szabályosan közlekedő 75 éves zalaegerszegi férfi által vezetett személygépjárműnek. Az ütközés erejétől az okozó gépjármű a menetiárnya szerinti jobb oldali sávba sodródott, és ott megállt, míg az utóbbi autó a bal oldali forgalmi sávban keresztbe fordulva állt meg, és a mögötte érkező, Zalaegerszeg irányába szabályosan közlekedő 31 éves zalaegerszegi férfi által vezetett gépjárműnek ütközött.

Forrás: police.hu

A balesetben mindhárom gépjárművezető könnyebben, míg az egyik autó utasa, egy 53 éves zalaegerszegi nő pedig súlyosan sérült meg.

A rendőrök a 46 éves zalaegerszegi nőt súlyos testi sértést okozó járművezetés ittas állapotban elkövetett bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Keszthelyi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában