Baleset

2022.06.02. 12:37

Elsodorta a kerékpárost, majd elhajtott a helyszínről a keszthelyi férfi, a rendőrök rövid időn belül elfogták

Egy 66 éves gyenesdiási férfi közlekedett kerékpárral 2022. június 1-én 10 óra 7 perckor Keszthelyen, a Tapolcai úton, Gyenesdiás felől a Vásár tér irányába, amikor egy mellette elhaladó személygépkocsi nem tartott kellő oldaltávolságot, és járműve jobb oldalával elsodorta a kerékpárost.

police.hu

Forrás: police.hu

A biciklis a baleset következtében elvesztette az eszméletét és súlyosan megsérült.

A személyautó sofőrje a balesetet követően anélkül, hogy meggyőződött volna a kerékpáros sérüléséről és az esetleges segítségnyújtási kötelezettségéről, a helyszínt az adatai hátrahagyása nélkül a Rákóczi tér irányába gépkocsijával elhagyta.

Az egyenruhások az ismeretlen személyazonosságú sofőr felkutatásába kezdtek, majd adatgyűjtést követően rövid időn belül eljutottak a balesetet okozó 77 éves keszthelyi férfihoz, akit előállítottak a Keszthelyi Rendőrkapitányságra és segítségnyújtás elmulasztása vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában