Versenysorozat

2022.05.30. 13:00

Negyedik alkalommal rendezik meg a Zala Tűzoltó Kupát

Negyedik alkalommal mérhetik össze tudásukat a Zala Tűzoltó Kupa elnevezésű versenysorozaton a megyében működő önkéntes tűzoltó egyesületek csapatai.

ZH

A programok három helyszínen összesen négy versenyt kínálnak majd az érdeklődőknek. Fontos információ a résztvevőknek, hogy megjelent az első viadal kiírása, és a lebonyolítására vonatkozó legfontosabb információk. Ezt június 11-én Alsópáhokon rendezik, egybekötve a település falunapjával. Ezt követően Csabrendekre utaznak a résztvevők, ahol június 25-én rendezik meg a kupa második versenyét. Érdekesség, hogy ez a megmérettetés valójában éjszakai tűzoltóversenyt takar, amit egész napos program után rendeznek. 

A Zala Tűzoltó Kupa július 9-én Lakhegyen zárul – ugyancsak egész napos programmal –, ahol mind délelőtt, mind pedig délután megmérkőznek egymással a csapatok, és így áll össze a négyfordulós versenysorozat. Itt történik meg a sorozat lezárásával együtt az ünnepélyes eredményhirdetés.
A kupa fővédnöke a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, védnöke pedig Bajsz András tűzoltó alezredes, a ZMKI tűzoltósági főfelügyelője. A sorozatot a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Zala Megyei Tűzoltó Szövetség is támogatja. 

A versenyszabályzat már elérhető a http://zalatuzoltokupa.hu/ weboldalon, akárcsak az első forduló lebonyolításának legfontosabb információi. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!