Az elmúlt 24 órában történt

2022.05.16. 07:54

Fának hajtott egy autós Nagykanizsán, a sofőr súlyosan megsérült

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 20 éves bánokszentgyörgyi férfi közlekedett 2022. május 15-én 12 óra 54 perckor Oltárc irányából Bánokszentgyörgy felé egy személygépkocsival a 75137-es számú úton, amikor a 2-es kilométerszelvénynél egy őz futott a járműve elé; eltütötte. A balesetben nem sérült meg senki, a vad tovább futott.

Forrás: police.hu

Egy 40 éves szentgotthárdi nő közlekedett 20 óra 30 perckor egy személyautóval Zalaegerszeg külterületén, a 76-os számú főúton, amikor az 56-os kilométerszelvénynél egy szarvasbika ugrott járműve elé, melyet elütött. A balesetben személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elpusztult.

Forrás: police.hu

Egy 20 éves felsőrajki férfi közlekedett 2022. május 16-án 2 óra 29 perckor egy tehergépkocsival Nagykanizsán a Bajcsy-Zsilinszky utcában a Vár út irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között letért a menetiránya szerinti bal oldali füves területre, majd egy fának ütközött neki, és végül megpördült. A gépjárművezető súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A 20 éves férfi el volt tiltva a járművezetéstől.

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány tíz személyt fogott el, közülük nyolc személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök négy főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában