Rugdosta a tükröket

2022.04.27. 14:07

Tíz autót és egy étterem teraszát rongálta meg az ittas férfi Nagykanizsán, elfogták

Tíz gépjárművet és egy étterem teraszát is megrongálta az ittas garázda a városban.

police.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2022. április 25-én 22 óra 23 perckor érkezett bejelentés, amely szerint Nagykanizsán, a Szent Imre utcában ismeretlen személy parkoló autókat rongált meg, rugdosta az autók tükreit.

A nagykanizsai rendőrök a térfigyelő kamerák felvételeiből kiindulva adatgyűjtésbe kezdtek, és másnapra beazonosították a feltételezett elkövetőt, aki a rendelkezésre álló adatok alapján előző este egy ismerősével együtt italozott a városban, majd közösen hazaindultak, útközben azonban a felbátorodott férfi az útját keresztező vendéglátóegyság előtt található négy darab napernyőt felborította, majd tovább haladva a Szent Imre utcában nyolc személygépkocsit és egy teherautót, a Csengery utcában pedig egy személygépjárművet megrongált.

A 21 éves helyi fiatalembert az egyenruhások elfogták, majd előállították, ahol a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetését beismerő, tettét ittasságával magyarázó férfit - közölte a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!