Befejezték az ügy vizsgálatát

2022.04.12. 09:35

Közúti veszélyeztetés miatt felelhet egy zalaegerszegi férfi

A zalaegerszegi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát mely során két járművezető egy előzési helyzet során került konfliktusba.

police.hu

Forrás: Illusztráció / pixabay.com

A nyomozás adatai szerint egy 27 éves zalaegerszegi férfi 2021. október 13-án 19 óra 5 perckor személygépkocsival közlekedett Bagodon, a Kossuth Lajos utcában, Zalaszentgyörgy felől Andráshida irányába, amikor észlelte, hogy a mögötte, vele azonos irányba haladó személygépkocsi a járműve előzésébe kezdett, ekkor az elől haladó férfi szándékosan áttért a szemközti sávba, ami által a járművek összeütköztek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

 

A rendőrök a 27 éves férfit közúti veszélyeztetés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.  A nyomozás vizsgálati szakaszában a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!