Igazoltattak

2022.04.21. 10:32

Engedély nélkül vezettek, őrizetbe vették őket a kanizsai rendőrök

A nagykanizsai rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki két férfit.

police.hu

Forrás: Illusztráció / pixabay.com

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. április 20-án délután Muraszemenyén, Aligvár és Szentmargitfalva közötti úton igazoltattak egy 23 éves becsvölgyei gépjárművezetőt. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

Az egyenruhások még aznap este Zalakomárban, az Ady Endre utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 34 éves helyi lakost, aki vezetői engedélyt nem tudott átadni a rendőröknek, mivel nem volt neki, valamint a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott.

Mindkét férfit a rendőrök előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra és velük szemben – őrizetbe vételük mellett – engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt, valamint a zalakomári férfival szemben járművezetés az ittas állapotban vétség miatt is eljárást indítottak - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában