Befejezték az ügy vizsgálatát

2022.03.19. 10:23

Ittasan ült a volán mögé, majd árokba hajtott autójával a zalaegerszegi nő

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte az ügy vizsgálatát.

police.hu

Forrás: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. november 13-án 20 óra 20 perckor Zalaegerszegen a Hock János utcában, Teskánd irányába közlekedett egy 38 éves zalaegerszegi nő egy személyautóval. Haladása során a sofőr a Hock János utcában egy üzemanyagtöltő állomásra akart bekanyarodni, azonban gépjárművével az út melletti vízelvezető árokba csúszott. A baleset során személyi sérülés nem történt - írja a police.hu. 

 

A járművezetőt a kiérkező rendőrök intézkedés alá vonták, és mivel a nővel szemben felmerült a gyanú, hogy ittasan vett részt a közúti közlekedésben, ezért vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett. A rendőrök a sofőrt további mintavételre előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra. A vér-, és vizeletvizsgálat, valamint a nyomozás során kirendelt igazságügyi vegyész-, és orvosszakértői vélemény is igazolta az ittasságot.

 

A 38 éves nőt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!