Frissen Zalából

2022.03.09. 08:07

Hátulról hajtott bele az előtte megálló autóba egy nő Keszthelyen

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 19 éves szigetszentmiklósi nő közlekedett egy személygépjárművel 2022. március 8-án 8 óra 25 perckor a 71-es számú főúton, Keszthely irányából Balatonederics felé. Amikor a Darnay Kálmán utca kereszteződéséhez ért, későn észlelete az előtte megállni és balra kanyarodni szándékozó 43 éves szombathelyi férfi által vezetett gépjárművet, így fékezése ellenére összeütköztek. A balesetben a nő megsérült.

 

A szolgálatban lévő állomány hét személyt fogott el, akik közül négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy főt pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök tizenkettő főt állítottak elő, ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt – közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában